Proces
Herunder har vi skitseret hovedlinjerne for, hvordan en byggeproces typisk forløber. Processen kan variere afhængigt af projektets karakter og vores aftale med jer som bygherre.
At skabe god arkitektur er en fælles rejse. Vi arbejder tæt sammen med jer for at udvikle løsninger, der afspejler jeres ønsker, behov og måde at leve på. Vores tilgang kombinerer en lyttende dialog med kreative input, hvor vi også udfordrer eksisterende idéer, når det giver mening. Målet er at frembringe det bedste og mest gennemtænkte projekt til jer.

Lyder processen som noget for jer, eller har I spørgsmål til, hvordan vi arbejder? Tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til en uforpligtende dialog om jeres projekt
00 Åbent dialogmøde
Den indledende dialog ved et nyt projekt er altid åben og uforpligtende. Typisk starter det med at vi får en henvendelse fra jer med hvad I står med af udfordring eller projekt i gerne vil have input til.

Herefter vender vi evt. tilbage med nogle opfølgende spørgsmål og foreslår et åbent dialogmøde på tegnestuen - her snakker vi bl.a. om jeres forventninger, hvad vi kan tilbyde og hvordan vi typisk arbejder med projekterne.  

Vi får alle mulighed for at mærke efter om der er et godt match mellem jer, os og projektet. Herefter aftaler vi en evt. besigtigelse og opstartsmøde. 
01 Skitseforslag
Skitseforslaget starter altid med et opstartmøde og en grundig gennemgang af jeres projekt. Her får I mulighed for at uddybe jeres krav, ønsker og drømme for jeres fremtidige byggeri - og vi får mulighed for at komme med indspark, opfølgende spørgsmål og lave de første skitser. 

Vi identificerer relevante myndighedskrav, zonering

Herefter udarbejder vi et skitseforslag - et samlet materiale som indeholder:

+ plantegninger
+ snit & facadetegninger
+ situationsplan
+ visualiseringer 
+ supplerende beskrivelser, illustrationer samt fotoreferencer på materialer, rumligheder og konstruktioner..


Når skitseforslaget er udarbejdet mødes vi igen til et præsentationsmøde, hvor vi fremlægger vores idéer og forslagets indehold. Herefter har vi en fælles dialog på baggrund af de nu håndgribelige skitser. Skitseforslaget kan indeholde et eller flere alternative løsninger. 

Herefter kan det være nødvendigt med mindre tilretninger eller større ændringer til skitseforslaget efter aftale. Vi holder en løbende dialog for at sikre at projektet hele tiden afspejler jeres ønsker og at vi sammen møder den vision. 
02 Myndighedsprojekt
På baggrund af skitseforslaget og processen hidtil, udarbejdes et myndighedsprojekt. 

Myndighedsprojektet er en uddybning af skitseforslaget hvor alle de relevante tegninger bliver fremstillet til den pågældende kommune hvor der søges byggetilladelse. 

I denne fase er det også nødvendigt overordnet at sikre de tekniske løsninger i projektet, herunder indsamling og sikring af dokumentation for overholdelse af relevante regulativer. 
03 Projektering
Hovedprojektet bliver udarbejdet på baggrund af det godkendte myndighedsprojekt. På tegningerne og i beskrivelser fastlægges byggeriets primære konstruktioner, overflader og materialer. Der tages stilling til vigtige detaljer omkring hele byggeriet. Projektet laves i samarbejde med ingeniører og andre specialrådgivere, som leverer et særskilt projektmateriale.

I denne fase vil der være flere opfølgende møder og dialog med både jer som bygherre, med eksterne rådgivere og evt. entreprenør(er) som skal udføre projektet. Al denne dialog skal skabe de bedste vilkår for den sidste fase.​​​​​​​
04 Byggefasen
Som udgangspunkt foregår byggefasen mellem entreprenør(er) og bygherre
Det er dog muligt at vi kan supplere bygherre med tilsyn og møder med entreprenører under byggefasen, for at sikre at kvaliteten af byggeriet lever op til de beskrivelser og projektmateriale, som entreprenøren har givet tilbud ud fra. Samtidig kan jeg være med til at facilitere at alle parter bliver hørt og en god dialog mellem bygherre og entreprenør kan fastholdes.
Back to Top